Que la nostra demarcació sigui l’encarregada d’acollir el tercer Congrés de Turisme de Catalunya mostra, una vegada més, l’aposta del nostre territori pel turisme. Tarragona ja va ser l’escenari, al 2001, de la primera edició del congrés, relleu que en aquesta tercera edició pren el parc PortAventura. Agraïm, doncs, l’elecció de PortAventura i de la Costa Daurada per part del Consell de Cambres de Catalunya per celebrar-hi aquesta important trobada del sector turístic català.

Durant tres dies PortAventura esdevindrà el centre del debat sobre els reptes globals als quals ha de fer front l’activitat turística de Catalunya. Es posaran en comú diverses eines amb les quals compta el sector per tal de generar reflexió. La col·laboració en un esdeveniment d’aquesta magnitud pel conjunt del sector, com no podia ser d’una altra manera, des de la Diputació de Tarragona, concretament des del nostre Patronat de Turisme, és total. Des de la nostra organització treballem per fomentar l’activitat turística a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i no podíem deixar d’estar al costat d’una iniciativa que ens permetrà debatre el futur d’aquesta activitat.

Estem segurs que el nostre territori serà un gran escenari per aquest congrés. Un congrés que s’ha de viure com un repte, ens ha de permetre arribar a conclusions productives pel futur sostenible i competitiu de l’activitat turística del nostre país.

Sigueu benvinguts!

Organitzen:

Patrocinen: